Vanserijska pjevačica koja je već nekoliko decenija na našoj javno sceni, ubraja se i među najpopularnije, koje definitivno su ostavile traga na našoj sceni. U pitanju je Snežana Đurišić koja iza sebe ima zaista ogroman broj hitova koji su jako pjevani, ali rijetko imamo priliku da je vidimo kako izgleda u opuštenoj varijanti.

Nedavno je proslavila svoj 62 rođendan, a o njenom fizičkom izgledu često se vode diskusije. Prije nekoliko dana odlučila je svim svojim pratiocima da pokaže kako zaista izgleda prirodno, kada ne koristi nikakve filtere prilikom slikanja, ali i kada nije našminkana.

Sliku koju je objavila, napravljena jeu frizerskom salonu, a njeni pratioci su oduševljeni obzirom da je imala hrabrosti tako nešto objaviti. Na njenom licu nema ni gram šminke, a kosa joj je bila rasčupana. Možemo zaključiti da je tek došla frizeru i želi da se dotjera.

Mnoge njene kolege ne bi imale hrabrosti ovako nešto da urade, dok je Snežana svima dokazala da je nije briga šta drugi misle i govore, nego da je ona zadovoljna svojim fizičkim izgledom i da se ne stidi pokazati svaku boru koju ima, obzirom na svoje godine.

Često imamo priliku da je vidimo na televiziji, jer je jedna od stalnih članova žirija muzičkog takmičenja Zvezde Granda. Uvijek je dolazila sređena, nikada nije bila neuredna, ali ovo je dokaz da su i poznate ličnosti normalni ljudi koji mogu da budu u raznim izdanjima.