Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

GODINU DANA OD SMRTI ZVEZDE GRANDA: Potez njegove supruge govori koliko pati „GODINA PROĐE, TUGA NE“ – Alternativa

Prošla je puna godina od kada se ugasio mladi život i karijera nadobudne zvijezde “Granda” Jazmina Hasića iz Srebrenika.

Pjevač je preminuo 25. 11. 2021. u 37. godini života, nedugo nakon što mu je dijagnosticiran tu mor na bubregu koji je operisao u Turskoj.

Unatoč njegovoj velikoj volji i upornosti da sve bude bolje, postalo je još gore i iza njega je ostalo dvoje djece, Una i Lejla, te shrvana supruga Jasmina, koja se nije mogla pomiriti s činjenicom da njezinog Jaška više nema.

Niti godinu dana nakon njegove smrti, tuga se ne stišava, a bol njegovih najmilijih je tolika da je njegova porodica deaktivirala svoje profile na društvenim mrežama kako bi je šutke podnijeli.

Iako su mediji prestali govoriti o mladom pjevaču, publika je zadržala uspomene na prerano preminulu zvijezdu. Tako su njegovi vjerni obožavatelji pokrenuli Facebook stranicu na kojoj svakodnevno dijele njegove stare snimke i fotografije.

Ovih dana stranica je preplavljena emotivnim objavama obožavatelja.

„Kralju nas, uvek ćeš živeti u srcima nas koji te volimo, u srcima svojih najbližih i u srcima svojih lepotica Jasmine, Lejle i Une. Najsjajnija zvezdo naša“,