Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

GRAND ZBOG SADIKA HASANOVIĆA IZGUBIO OGROMAN NOVAC: Haos nastao zbog ove slike, a onda su se oglasili i vlasnici diskoteka.. – Alternativa

Sadik Hasanović prošle sezone u takmičenju Zvezde Granda stigao je jako daleko. On je bio član tima Marije Šerifović, a već odranije i član glazbene grupe ”Sateliti”. Svi su bili iznenađeni i u čudu, kada su čuli kako ova grupa pjeva kontroverzne pjesme, zbog čega su bili osuđeni.

Grand Prokudcija je zbog Sadika Hasanovića u gubitku čak 50 000 eura, jer vlasnici diskoteka i niti jedan menadžer nisu angažovali ovog mladog pjevača, jer to ne želi ni sprska javnost.

Sve je krenulo kada su se čule sve te kontroverzne pjesme koje je mladi Sadik pjevao sa svojim ocem i ostalim članovima grupe, a na sve to su se počele i pojavljivati njegove fotografije sa Naserom Orićem. Iako je i sam Sadik dao priopćenje za javnost, on je opet u velikom dijelu koštao ovu produkciju velikom svotom novca.

Sugovornik Gt istakao je kako produkcija može ostati bez novca i u finansijskom problemu zbog ispada takmičara, jer ukoliko se desi da pjevač na bilo koji način potiče na govor mržnje, to se odražava i na šefovi koji dosta novca daju za njegove nastupe.

”Kada natjecatelji počnu graditi svoju muzičku karijeru, ne samo u svojoj zemlji, nego i u regionu i u cijeloj Evropi, moraju biti svjesni da svoju prošlost ne mogu sakriti i da će ih pojedine stvari iz njihovog života skupo koštati. Ja sam u inostranstvu preko trideset godina, radio sam sa raznim pjevačima, kako početnicima tako i velikim legendama. Nikad ne bih dozvolio da Sadik pjeva u mom lokalu.”- rekao je jedan poznati menadžer.