Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Halid otkrio tajne o intimnim odnosima:”Vesna me više ne pali! Prije sam se palio na nju, ali sad je ostarila i sva mlitava..” – Alternativa

Osamdesetih godina prošlog stoljeća bio je jedan od napopularnijih pjevača i mnoge djevojke su ludjele za njim. Uvijek su mu nastupi bili posjećeni, a u prvim redovima bi bile djevojke koje su mu se divile i pokušale na neki način da ih primjeti i postanu njegova djevojka.

Ni Halid nije bio dobar dečko, njemu je godila sva ta popularnost, iskorištavao je djevojke koje su htjele s njim da provedu jednu noć. Njenu je to dobro došlo, a one su se mogle hvaliti da su bile s njim. Kada se oženio ,shvatio je kako je došlo vrijeme da se uozbilji, ali to nije dugo trajalo. Ubrzo je počeo da vara svoju suprugu.

Sigurno su mnogi od vas imali priliku da čitaju o njegovoj aferi sa Azrom iz Australije, koja se otkrila prošle godine. Ona je ispričala za medije kako ju je pjevač nekoliko puta pretukao, a da je zadnji put to uradio, uzeo od nje novac i nije se više nikada ni javio ni pojavio. Svi su bili u čudu, jer nikom Halid nije izgledao kao nasilan lik.

Ono što je još interesantno jeste da je on jako bio zaljubljen u svoju koleginicu Vesnu Zmijanac, te da su još od početka devedesetih godina bili tiha patnja jedno drugom. On je za nju objavio pjesmu ”Učini bar jedan pogrešan korak”, da bi kasnije i ona objavila pjesmu koja je njemu posvećena , a to je ”Nevera moja bio si ti”.

Halid se dva puta ženio sa svojom suprugom, a ona bi često saznala za sve njegove afere, ali bi mu uvijek prelazila preko toga.