Bura Grašo, sestra Petra Graše istakla je kako je jako sretna i zadovoljna što je njen brat zasnovao svoju porodicu. Od djetinjstva su bili jako bliski, ali nemamo priliku da ih često viđamo zajedno, jer je Bura preselila se u Berlin nakon vjenčanja sa poznatim košarkašem Leom Radoševićem.

Kada je bilo vjenčanje, ona se došla na njega, bila je jako oduševljenja, ali i poprilično emotivna. Bura je istakla kako je oduvijek cijenila jako svoju snahu Hanu, te da se veseli što će konačno postati porodica, ali i da jedva ček avoditi brigu o nećakinjama.

Hana je jako sretna i sa nestrpljenjem očekuje rođenje kćerkice, ali ona i Petar nisu željeli da kupuju mnogo odjeće za bebu i razne opreme, jer su dobili na poklon od sestre Graša, koja je sve to kupovala svojoj kćerci Leni. Hana je bila oduševljena njenim gestom, jer je dosta stvari dobila i ne mora se ona brinuti oko kupovine.

”Još uvijek nismo pokupovali sve što nam je potrebno za bebu. Sve kažemo imamo vremena , polako ćemo mi to, ali se i ne plašimo jer ćemo dosta stvari dobiti od Petrove sestre, pa nećemo da pretrpamo sobu.”- rekla nam je Hana.

Još dok su bili u ljubavnoj vezi, Hana je pokazivala koliko je skromna i da će prihvatiti sve bez obzira o kome je riječ. Petrova porodica ju je jako dobro prihvatila, a često i sami kažu da nisu mogli dobiti bolju snahu u porodicu.