Ovakvu scenu nemamo priliku da vidimo ni na filmovima, a desilo se u Beogradu, tačnije na Adi Ciganliji. Kada se počelo prepričavati šta se desilo na ovom mjestu, niko nije mogao da povjeruje, jer je priča zaista nestvarna.

Prema riječima zaposlenika iz Hitne medicinske pomoći, oni su imali intervenciju, gdje je ljubavnike udario grom i to dok su ispod vrbe imali intimne odnose. Medicinari i ljekari su u+ih pronašli bez svijesti, i na sebi nisu imali niti jedan komad odjeće.

Nakon što im je ukazana medicinska pomoć, oni su preveženi i u bolnicu. Ubrzo su muškarca pustili jer nije bilo indikacija za dalje zadržavanje, dok je žena idalje zadržana jer je njeno zdravstveno stanje bilo jako loše.

Dok je bila u bolnici došao je jedan muškarac i želio da se informiše o njenom stanju, ali ljekari su govorili kako ne mogu da mu daju nikakve informacije, te ukoliko ga zanima nek pita njenog muža koji je prije nekoliko sati otpušten kući. Taj čovjek je bio iznenađen i zgrožen, jer je to bio njen muž, te je saznao kako ga je supruga varala.

Svi u bolnici bili su u čudu, obzirom na situaciju koja ih je zadesila i nisu znali kako da reaguju, a onda su shvatili da žena treba da se stidi, a ne oni.