Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

HAOS U NOVOM BEOGRADU! Džejla uhvatila Mariju sa drugom djevojkom, pa PLAČE KAO KIŠA! NEVIĐENI SKANDAL! – Alternativa

Po pisanju nekoliko srpskih medija, Marija Šerifović i Džejla Ramović su prekinule svoju turbulentnu vezu, a kao glavni razlog bila je Marijina prevara , preko čega njena djevojka nije nikako mogla da pređe.

Kakoo saznajemo od izvora jako bliskog Džejli, ona je uhvatila Mariju u zagrljaju sa drugom djevojkom, nakon čega je uslijedila ogromna svađa, te jedino što su nakon toga mogle da učinu jeste da završe sa istom tom vezom.

Navodno je Džejla za svoju djevojku hjela da pripremi iznenađenje i napravi romantičnu večeru, ali je za uzvrat ona dobila najveće iznenađenje. Došla je ispred zgrade u kojoj je živjela Marija sa tortom u ruci, jer je i sama mislila da će Marija biti oduševljena gestom koji joj je djevojka pripremila.

Ali, onda se susrela sa neugodnim iznenađenjem. Kada joj je pozvonila na vrata, Marija nije željela da je pusti unutra, jer je s njom u tom trenutku bila neka druga djevojka. Pjevačica se nije nadala da bi Džejla mogla da dođe iznenada. Džejli je tada sve bilo kristalno jasno, odnosno da je partnerka vara, zbog čega je bila jako bijesna i razočarana.

Još uvijek se ne zna koja je djevojka u tom trenutku bila sa Marijom , te koja je kriva za raskid ove veze.