Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Haris Džinović NEZADOVOLJAN životom u vili od DVA MILIONA EURA: “Nisam želio takvu kuću, nemam svoj kutak u njoj” – Alternativa

Nakon tri godine uređivanja, Haris Džinović s obitelji se preselio u novu luksuznu vilu u Beogradu, gdje s ljubavlju surađuje sa suprugom Melinom.

Pjevač priznaje da mu je drago što su se konačno uselili u novi dom, priznajući da nema zahtjevnog posla niti previše “mučenja” arhitekta.

“Bio je to težak test. Tri godine, ali, dobro, i mi smo završili. Pomaknuo sam zid, to je sve, nije to bilo veliko ulaganje, nije bilo puno posla”

“Ima puno detalja koje je radila Melina. Melina je radila dnevni boravak i još par stvari s arhitekticom. Generalno, ne treba se petljati sa ženama jer sve ide svojim tokom, pa ja to prikrivam “, rekao je Harris.

Ne iritira me i ne dira. To je moja kuća, a ja imam 70 godina i imam pravo na kuću. Ako za to vrijeme nisam zaradio i zaslužio kuću, ja onda ne znam šta bi to bilo…”

“Nisam zamišljao ovakvu kuću, zamišljao sam nešto sasvim drugačije. Slučajno je ispalo ovako i jako sam sretan i zadovoljan. “.