Bila je sudionica natjecanja Zvezde Granda, a njezin je nastup dobio brojne pozitivne kritike, a na kraju natjecanja postala je prvakinja. Privukla je pozornost svojim dobrim izgledom te vedrim karakterom i šarmom. Često nasmijava sve oko sebe. Riječ je o poznatoj folk pjevačici Milici Todorović.

Milica uvijek izgleda prirodno bez ikakvih estetskih korekcija. To joj je donijelo mnoštvo pozitivnih komentara i simpatija publike. Sama Milica je u jednom intervjuu priznala da nije bila na plastičnim operacijama i da se jako boji noževa. Dodala je da ne želi da joj se zbog toga sudi. No, kako je ispričala Todorvićka, Milica je morala na operaciju nosa, ali ne iz kozmetičkih, već iz čisto zdravstvenih razloga. Hirurška intervencija je bila neophodna jer je Milica imala problem sa sopstvenim nosom. Posljednjih osam godina ukapavala je nos pet-šest puta na dan, stvarajući sebi probleme, zbog čega je morala na operaciju.

Milica je prije operacije zamolila liječnika da ne mijenja oblik nosa, već da zadrži oblik nosa kakav je bio prije operacije.