Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

HITNO UPOZORENJE IZ LIDLA! Ovaj proizvod se POVLAČI sa polica, nemojte ga konzumirati ako ste kupili, nego ODMAH VRATITE u prodavnicu! – Alternativa

Na evropskom tržištu Lidl je jedan od vodećih trgovačkih lanaca, koji svojim kupcima nudi mnogobrojne proizvode i to po pristupačnim cijenama. Sve veći broj ljudi odlazi u ove poradvnice kako bi uzeli osnovne životne namirnice, a samim tim i uštedili mnogo novca.

Zadnjih nekoliko godina otvorili su svoje poslovnice i na Zapadnom Balkanu, i to najprije u Hrvatskoj, potom u Srbiji, a kako se govori mogli bi u skorije vrijeme i da očekujemo otvaranje poslovnica i u Bosni i Hercegovini.

Kupci su uglavnom zadovoljni njihovim proizvodima, što nam pokazuju i stalni redovi na kasama, kao i prazne police u prodavnicama. Bitno je naglasiti da i zaposlenici u ovim radnjama imaju dobar pristup prema kupcima, što je svima od velike važnosti, te ukoliko su napravili neku grešku, truditi će se na sve načine i da je isprave.

Skoro se desio jedan slučaj koji je doveo do toga da se oglase iz Lidla i izdaju hitno upozorenje za sve njihove kupce. Naime, svi koji su kupili rižu pod nazivom ”Golden Sun”, trebali su rižu baciti ili vratiti u poslovnice, a oni bi im vratili novac. Ovo je iz razloga što je u njoj prnađen pesticid Tricxclazol.

Kupci su bili oduševljeni postupkom zaposlenika što su na vrijeme objavili i spriječi da dođe do nastanka posljedica koje bi možda bile opasne po ljudski život.