Snežana koja živi u Srbiji, odlučila je da ispriča svoj priču koja je sko povezana sa ostavljanjem roditelja u staračkom domu. Svi koji su do sada imali prilike da čuju za ovu priču, bili su u šoku i niko nije mogao vjerovati.

Ona je svoju 82-godišnju majku morala ostaviti u starački dom, kako bi se osoblje moglo brinuti o njoj, obzirom da joj je majka imala slomljen kuk, a samim tim to je zahtjevalo 24- satnu njegu i brigu. Snežana nije bila u stanju da se toliko brine o majci, zbog čega je shvatila kako je najbolje rješenje da bude u domu.

Od jednog svog rođaka, dobila je preporuku da majku ostavi u staračkom domu Petrovo brdo. Priznaje kako joj je to sada najveća greška, jer joj je majka na samrti i nije joj pomogla, nego bukvalno odmogla. Iako je imala negativan test , ona je p preporuci ministarstva morala da provede 14 dana u izolaciji.

Snežana o tome nije previše razmišljala, niti je znala da je zbog te situacije zabranjena upotreba i unošenje mobilnih telefona. Njena majka je za jedan mjesec boravka u domu morala platiti 350 eura, a onda je ona saznala da je osoblje njenu majku sedam dana nakon prijema u dom spustilo u podrum, gdje je bila i gladna i žedna. Nisu je kupali, a trovali su je sedativima kako bi što duže spavala.

Snežana je otkrila kako je na majčinom tijelu vidjela i nekoliko modrica, zbog čega sumnja da su joj majku i maltretirali i tukli. Njena majka se sada nalazi ubolnici i ljekari joj se bore za život.