Sada ćemo govoriti o jednoj ozbiljnoj temi, koja se odnosi na Srbe, ali i na važno pitanje , kome zaista pripada Kosovo. U posljednje vrijeme često se ovo pitamo, ali sada je ono ponovo izbilo u prvi plan, nakon što je o njemu svoj komentar dao i presjednik Rusije, Vladimir Putin.

Na društvenim mrežama se pojavio jedan video snimak, koji je privukao veliku pažnju javnosti , a na njemu možemo vidjeti jednog Hrvata koji odgovara na pitanja, među kojima je bio i komentar ”živjela Republika Kosovo”.

Hrvat je počeo da nabraja nekoliko imena Nemanjića koji su tokom istorije ostavili velike tragove na ovom podneblju, navodeći vladare Stracimira, Stefana, Nemanju, Miroslava, Vukana, doakao se i Svete Save, Radslava, Dušana, Dragutina, Lazara.

Nije mogao a da ne prokomentariše i da se na tom mjestu nalazi manastir Pećkoj Patrijaršiji, Visoki Dčani, te na poseban način htio dati do znanja kako nikada ne bi trebao da pripada Srbiji. Pitao se koje spomenike oni imaju, koji vladari su bili na tim mjestima!?

Želimo da čujemo vaše mišljenje kada je ova tema u pitanju!? Pišite nam u komentare!