Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Hvali se da ima milione, a kupuje na buvljaku! Pogledajte šta je Lepa Brena kupila.. – Alternativa

Od kako je počela pandemija korona virusa, mnogo ljudi se našlo u teškoj životnoj situaciji i moraju da sklapaju kraj sa krajem, odnosno da ono malo novca što zarade troše na osnovne životne namirnice. Veliki udarac je ovo bio i za estradu, koja skoro divje godine nije mogla odžavati koncerte, ali kao što možemo predpostaviti svako od njih je imao poveliku sumu novca ušteđenu.

Mnogo teže je običnim ljudima koji su imali minimalne plate, a naročito onima koji su zbog pandemije ostajali bez posla. Brena je tokom svoje karijere posvetila se i drugim poslovima, odnosno napravila je svoj bend, tvrtku i pomagala drugim ljudima.

Obzirom da nije radila neko vrijeme, a morala je davati novac plate svojim zaposlenicima, davala je svoj novac, te je poslije nekog vremena počela kukati, kako nema dovoljno novca i da neće imati s čim živjeti. Znamo da poznate ličnosti troše mnogo novca na gluposti, a naročito žene na odjevne kombinacije. Mnogi su se pitali kako joj nije žao potrošiti mnogo novca na skupocjene haljine, a jeste joj žao dati platu radnicima.

Uvijek se Brena hvalila kako ima novca i da može sebi kupiti šta god hoće. Čak je skoro uzela i jahtu. Ali, obzirom da su oni poznati i pod budnim su okom paparaco objekitiva, saznali smo da Brena posjećuje buvljak pijacu i tamo uzima neke stvari.

Mnogi su se iznenadili kada su je ugledali, a naročito prodavač kod kojeg je uzela punu kesu voća. Kako biste se vi ponašali da vidite poznatu osobu pored sebe, da li biste se pravili da ih ne primjećujete ili biste željeli da se slikate s njom!?