Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ilda Šaulić pala na koljena samo zbog njega: Šaban se okreće u grobu! Ovaj muškarac je kriv za njeno poniženje.. – Alternativa

Mnogo puta se u javnosti govorilo kako je Ilda Šaulić uspjela ovako da se izdigne i postane jako poznata u muzičkim vodama, zahvaljujući svome ocu Šabanu Šauliću. Ona je kćerka jednog od najvećih legendi narodne muzike, a put do uspjeha nikada nije bio nimalo lak.

Bitno je da naglasimo da se Ilda po mnogo čemu razlikuje od svojih koleginica, a naročito je bitno da nije željela svoju karijeru da gradi na skandalima, niti zahvaljujući provokativnom oblačenju. Ilda je pokušavala na sve načine da svoj privatni život drži daleko od medija, i nikada nije željela previše medijski da se eksponira.

Prije nekoliko godina po prvi put se desila neka scena u njenoj karijeri, a obzirom da to nije za nju uobičajno, svakako će se o tome uvijek govoriti i nikada neće moći da to izbriše iz svoje karijere. Tokom gostovanja u jednoj emisiji sa prijateljem Dušanom Lazićem i suprugom Bojanom, poečlo se mnogo govoriti kako ona zaista mnogo voli svog supruga i da se to vidi.

Tada se počela pojavljivati ova tema po mnogim internet stranicama. Naime, jednom prilikom dok je pjevala okrenula se prema svom suprugu i pala na koljena, a njen suprug joj je istog trena pružio ruku kako bi se Ilda ispravila. Prema pisanju mnogih medija, za ovo je postojao i snimak, ali je vješto uklonjen sa svih portala.

Šta vi mislite o ovoj pjevačici? Smatrate li da nije obrukala svog oca i kakvo je njeno ponašanje?

Svoje mišljenje pišite nam u komentare!