Sasvim je normalno i neće nas iznenaditi kada vidimo da neko dijete od dvije godine zna da štapićem udara po nekim predmetima i stvara zvuk, ali vjerujemo da hće kada čujemo malog Hugo Molina koji to radi, ali pravi prijatan ritam i melodiju.

On je najmlađi učesnik koji se ikada prijavio na ”Španjolska ima talenat”, a kada je izašao na binu pred žirijem i publikom je pokazao da posjeduje fascinantne bubnjarske sposobnosti o kojima se definitivno treba govoriti. Prije nego je izašao voditeljica je rekla da publika ne plješće previše, kako se malac ne bi uplašio.

Svi su bili uzbuđeni i oduševljeni onim što je ovaj dječak pokazivao. Slobodno možemo reći da ovako nešto nismo vidjeli ni kod starijih učesnika, a da je svojim talentom parira najvećim svjetskim talentima. Svi su ostali bez riječi i u čudu kada je mali dječak počeo udarati i bubnjati.

Uspio je da publici odsvira tradicionalni francuski uskršnji marš, a poslije toga je svirao nove melodije kakve do sada nismo imali priliku da čujemo, ali su bile sasvim prirodne. Sve je izgledalo tako jednostavno, kao da se dječak nije morao nikako skoncentrisati.

Svi u publici bili su oduševljeni talentom koji posjeduje ovaj dječak, a kako je sve to izgledalo pogledajte u video ispod.

Napišite nam i svoj komentar, kako je vama izgledalo sve ovo: