Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ima 2 godine, a majka je oblači u brendiranu odjeću! ”U obzir dolazi samo VERSAĆE!” Jedno odjelce košta 15 000 eura, a ovo je KĆERKA NAŠEG POZNATOG PJEVAČA… – Alternativa

Na osnovu društvenih mreža danas možemo da saznamo kako ko živi, i to je nažalost postal mjerilo života, uživanja, ali i načina odjevanja. Očigledno su svima društvene mreže postale jako bitne u životu, da sve objavljuju po njima, kako bi drugi mogli da vide i dive se tome.

Mnogo puta smo imali priliku da čujemo da ukoliko nešto nismo objavila na društvenim mrežama, onda kao da se nije ni desilo, ili kao da nismo posjetili određeno mjesto. Mnogo ljudi voli da sve prezentuje tu, pa čak i kada su kod kuće, oni objavljuju slike sa određenih putovanja.

Anita Feliks koja ima samo dvije godine, postala je jako poznata po društvenom mreži Instagram kada je njema majka Stela koja ima dvadesetsedam godina počela objavljivati djevojčicine fotografije.

Naime, ona djevojčici oblači samo dizajnersku odjeću koja košta mng, tako da je pojedine komade odjeće plaćala i po 20 000 dolara. Kada biste pogledali ormar od ove djevojčice, čak 95% stvari biste pronašli brendiranih, što mali broj djece u svijetu ima. Njena majka je istakla kako djevojčicu na ovaj način oblači od kako se rodila.

Obzriom da su dobro situirana porodica koja može da obezbjedi sve ove skupocjene komade odjeće, istakla je kako želi idalje da nastavi sa ovakvim oblačenjem djevojčice.

Šta vi mislite o ovome? Smatrate li da pretjeruju ili svako ima pravo da oblači svoje dijete kako želi!?