Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ima 22 djece, a samo 24. godine! Ovo nije ostvarenje njenog sna, evo koliko želi da ima djece.. – Alternativa

Kristina Ozturk je ruskinja koja ima samo 24. godine, a sa samo sedamnaest godina dobila je prvo dijete. Iako je prošlo samo sedam godina od tada, ona danas ima 22 djece. Istakla je nekoliko puta da joj je oduvijek bila želja da ima veliku porodicu i mnogo djece.

Željela je da svake godine rodi barem jedno dijete, ali ubrzo je shvatila da svoj san može da ostvari i na drugi način, a samim tim i mnogo brže. Ona je u braku sa turčinom Galipom Ozturkom koji ima 57. godina, a i milijarder je. Oni su se upoznali dok su bili na godišnjem odmoru u Gruziji, i odmah su se zaljubili jedno u drugo.

Kristina je imala jednu vezu prije braka u kojoj je dobila djevojčicu Viku, a nakon što se udala za milijardera povela je djevojčicu sa sobom i sada s njima živi u luksuznoj vili. Ostalu djecu je dobila uz pomoć surogat majki, a za sve to su potrošili čak 15 miliona dolara.

”Nikada mi nije dosadno, nema mi ni kad biti. Dani su mi drugačiji, ispunjeniji, igram se sa djecom po cijeli dan, hranim ih, idemo u šoping, ponašam se prema njima kao i svaki drugi roditelj i pokušavam maksimalno da im udovoljnim. Nekada mi je teško, moram priznati, pa zatražim pomoć. Ne stidim se toga, sasvim je normalno da nekad nemamo snage za djecu, to se dešava i drugim ženama. ”- ispričala je Kristina.

Da bi uspjela sve oko djece, muž je angažovao šesnaest dadilja koje su svaki dan s njima. U toku jedne sedmice neophodno je da potroše oko pola miliona dolara da pokupuju sve što im je potrebno. Troše čak 53 kutije adaptiranog mlijeka, kako bi mogli nahraniti bebe.