Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ima 23. godine, stalan posao u Njemačkoj, a sad traži muškarca da se uda! – Alternativa

Da na internetu sada možemo da nađemo svašta, pokazuje i ova priča. Svjedoci smo da svaki dan nailazimo na razne stvari koje nas u velikoj mjeri iznenade, ali ljudi su spremni na sve i moraju raditi neke stvari da bii došli u centar pažnje. Ova djevojka je napisala oglas , koji je postao jako viralan u posljednje vrijeme , a evo kako glasi:

”Pozdrav dragi prijatelji, nadam se da ste svi dobro i zdravo. Moje ime je Miljana, imam 23. godine i porijeklom sam iz Podgorice. Moji roditelj veće nekolik godina živu u Njemačkoj, tačnije u Hanoveru.

Volim dobro da se zabavim, pa mi je prioritet da imam dobo društvo, a uz dobru muziku i provod je zagarantovan. Ne radim puno radno vrijeme, jer studiram, pa znate da je ovdje zbog toga radno vrijeme prepolovljeno. Mnogi od vas će sigurno reći ‘Šta si našla po internetu sebi da tražiš muškarca’ ili ‘Lijepa si, mlada možeš tamo da nađeš kakvog god želiš’. Ali, vjerujte mi da to nije nimalo lako, i koliko god pokušavala svaki pokušaj bio je uzaludan.

Nisam mogla ovaj oglas da napišem na svom pravom profilu, jer bi mi inbox bio pretrpan porukama, a nemam kad odgovarati na svaku od njih. Smatram da je ovako mnogo lakše i pamtenije.

U potrazi sam za muškarcem do trideset godina, koji isključivo želi ozbiljnu vezu, a onda i brak. Najbolje bi bilo da živi u mojoj blizini kako bismo mogli lakše da se viđamo. Hvala vam puno.”