Michelle ima 42. godine a tek sada je odlučila da ispriča svoju neobičnu priču. Kada je ispričala, niko nije mogao da povjeru da je to istina, ali ipak je na kraju pokazala da jeste.

Naime, ona je iznenadila sve kada je rekla da nikada u životu nije imala odnose, a da je samo dva puta poljubila se sa muškarcem. Iako zvuči nevjerovatno, ipak je to istina.

Michelle navodi kako je žalosno i da joj najteže pada što nikada nije imala priliku da vidi nagog muškarca , a da joj je to velika želja. Kao što su mnogi mogli da zaključe ova žena je nevina, ali je u potrazi za muškarcem koji će joj pomoći da ispuni svoju želju.

U školi je bila među odličnim učenicima, zvali su je štreberkom. Nikada se nije družila ni sa kim, nije imala svoje društvo, nego je uvijek bila sama ili uz knjigu. Poslije završetka školovanja, dane je provodila kod kuće sa majkom i povsvetila se gledanju filmova i serija.

Otkrila nam je da joj je bilo teško slušati druge djevojke koje su izgubile nevinost još u školi, a da on još uvijek nije.

Pogledajte video: