Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ima 61. godinu i izlazi samo sa MLAĐIM MUŠKARCIMA: Ima jedno jako bitno pravilo, a uništava parovima veze i brakove! – Alternativa

Ne želi da ima ikakve veze sa muškarcima njenih godina ili onim starijim, jer oni nisu u stanju da joj daju sve ono što je njoj potrebno. U mnogim društvima idalje je tabu tema prevelika razlika u godinama, među partnerima, ali osobe koje su u vezi sa dosta mlađim ili starijim partnerom, kažu da to za njih nije nikakav problem i da su godine samo broj.

Šezdesetjednogodišnja Sindi Galop otkrila nam je kako voli da izlazi sa dosta mlađim muškarcima od sebe, koji su uglavnom po dvadeset godina mlađi od nje, dok sa svojim vršnjacima više nikada neće izaći niti ući u vezu.

Iako je baka, ona je prije nekoliko godina odlučila da napravi i profil na jednoj stranici za upozvnavanje, te je tada navela kako želi da joj se samo mlađi muškarci javljaju, koji su lijepi i zgodni, i što je najbitnije moraju biti drage osobe. Dosta ljudi smatra da je njoj najbitniji odnos sa muškarcem, ali ona ističe da to nije tako.

Sindi nam je priznala da sve ovo ima i negativnu stranu, a to je što dosta njenih muškaraca u određenom periodu ode od nje, jer žele da imaju djevojke svojih godina ili mlađe , a sa kojima će moći da osnuju porodice i vjenčaju se. Ističe da sa takvim muškarcima uglavnom ostane u dobrim i prijateljskim odnosima.

Dešavalo se i da ti muškarci kasnije shvate da nisu za to, pa odluče prekinuti brak ili vezu, te se vrate njoj. Jako joj je bitno i koliko su muškarci izdržljivi, odnosno da mogu što duže, jer i ona može nekoliko sati.