Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ima 61. godinu, muža od 24. godine i 17 unučadi! Donijeli su odluku koja je sve razbijesnila.. – Alternativa

61- godišnja Čerig Megregor zaljubila se u Kuran Mekejna koji ima samo 24. godine. Oni svoju ljubav pokazuju i na društvenim mrežama, a prije nekoliko dana su objavili odluku koja je izazvala veliku reakciju javnosti. Naime, oni su istakli da žele da se ostvare kao roditelji i da već neko vrijeme vrijedno rade na tome.

Ovaj par je postao jako popularan na Tik Toku , te nama osobe koja nije barem jedan video od njih pogledala. Oni su započeli svoju vezu 2012. godine, kada je Kuran imao samo 15. godina, a radio je u jednom restoranu brze prehrane.

Tu je i Čerig često dolazila. Na početku su uspostavili neki kontakt, čuli su se svaki dan, da bi poslije određenog perioda to prestalo. Ali, sudbina ih je ponovo spojila poslije osam godina, tačnije 2020. godine, kada su se slučajno sreli u jednoj trgovini. Veoma brzo oslučili su da se vjenčaju i da više ne gube godine, razdvojeni jedno od dugog.

Čerig ima 7 djece i 17 unučadi, ali želi da se stvari i kao majka sa Kuranom. Međutim, pokušavali su dugo vremena, ali nije im uspjelo, pa su se odlučili na surogat majku. Njene kćerke su se odmah ponudile, jer žele da sve ostane unutar njihove porodice.

”Čim smo se vidjeli osjetili smo neki poseban ”vajb”. Teško je to opisati drugim ljudima, ali mi uopšte ne primjetimo razliku u godinama.”- otkrila je Čerig.

Pogledajte video: