Od kako su se po prvi put pojavili ‘Čarlijevi anđeli’ prošlo je skoro pola stoljeća, a najveću slavu imala je donijela joj je uloga u krimi seriji Džeklin Smit. Tokom 70-tih godina prošlog stoljeća prozvana je se*s simbolom, dok se i dan danas može pohvaliti sa lijepim i zanosnim izgledom.

Iako je skoro proslavila 77 rođendan, nikada to ne biste rekli , jer kada pogledate njene fotografije ona izgleda mnogo mlađe. Njeno tijelo je mladoliko i zanosno, baš kao u periodu kada je glumila u krimi seriji.

Skoro je na društvenim mrežama obradovala svoje pratioce i objavila fotografiju na kojoj pozira u farmerkama i bijeloj košuljici, te kada je pogledate ne biste joj dali više od pedeset godina. Sigurno je podvrgla se nekim estetskih zahvatima, ali ona je često isticala da jako vodi računa o njezi tijela i kože, da ide redovno na treninge i jogu. Bitna joj je i kozmetička rutina koju nikako ne preskače.

Željela je da pomogne i ostalim ženama, pa je jednom prilikom objavila recept za zeleni smuti, koji održava njenu mladost i daje tijelu potrebnu energiju. Pomiješala je stabljiku celera, pola krastavca, pola jabuke, krišku đumbira, malo limuna i pola šolje špinata, te na kraju dodala vodu.

U braku je od 1997. godine sa hurirgom Bredom Alenom koji joj je ujedno i četvrti suprug.