Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ima penziiju 2 000 eura, a sad traži ženu: ”Koju god sam našao, djeca joj nisu dala da se uda za mene. I ja sam izbirljiv, hoću nekog da mi radi ovo..” – Alternativa

U Tarovu, općini Kladanj, živi djed Ismet Imamović koji ima 73. godine. On je otkrio kako mu gode ovi penzionerski dani, ali da više ne može da živi u samoći, nego da mu je potrebna neka žena, koja će s njim da uživa.

Selo u kojem živi je zaista ogromno, ali opet nije uspio da pronađe u njemu ženu. Kad god bi pronašao neku za sebe, problem bi pravila njena djca, koja nisu davala svojoj majci da se udaju za nekog starca.

”Koja god mi se do sada svidjela i htjela da se uda za mene, na kraju nije mogla jer joj nisu dala djeca. Znalo se dešavati da su žene od mene tražile da pitam njenu djecu, ali ja sam odmah znao šta to znači i da od toga na kraju neće biti ništa. Neke sam bio našao i rekle ”pitaj mog sina”, ma kontam se šta imam ja da pitam, ako ne smiješ pitati , nemoj mi ni dolaziti.”- rekao je Ismet.

”Ali i ja sam izbirljiv, neću svašta. Ne bih da mi dođe mlađa od 55 godina. Idealno mi je oko 60 godina. Ja imam 73. godine, ali i penziju od 2 000 eura , što znači da ćemo imati dobar život. Moja supruga je preminula prije tri godine, u braku smo bili pedeset godina i bilo nam je jako lijepo. Želim neku ženu sa kojom ću uživati, a ne svađati se!”

U toku zime živi u Njemačkoj , jer mu je tamo zdravstveno. Nada se kako će pronaći solidnu ženu sa kojom će moći lijepo živjeti, koja će ga slušati, ali i koju će on.