Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

IMAJU SEDMERO DJECE I ŽIVE U AUTOBUSU: Svi se iznenade kada vide gdje im je BRAČNI krevet, a to su uradili zbog ovog! (VIDEO) – Alternativa

Tridesettrogodišnja Britni u braku je sa tridesetsedmogodišnjim Džej Diom koji imaju sedmero djece, i to jednu djevojčicu i šest dječaka. Sada su krenuli na ‘Amercan Family Road Trip’, gdje će u preuređenom autobusu da provedu čak četiri godine.

Oni neke od najzanimljivih detalja iz svog života objavljuju na društvenoj mreži TikTok, gdje mnogobrojni fanovi imaju priliku da gledaju i uživaju. U jednom od videa rekli su kako će u ovoj autobusu njihova djeca da odrastaju, a i njihova porodica da se širi.

Najstarije dijete skoro je proslavilo jedanaesti rođendan, dok je najmlađe staro samo četiri mjeseca. Željeli su i da svim pratiocima pokažu kako zaista izgleda unutrašnjost njihovog autobusa, pa su postavili nekoliko slika.

Svi su se iznenadili kada su vidjeli gdje se nalazi bračni krevet, jer niko nije očekivao da bi ovdje mogao da bude. Naime, krevet se spušta sa tavanice, doku dnevnom boravku se vide dva duga kauča koja na sebi imaju šest pričvršenih pojaseva, koje primjenjuju isključivo kada gledaju filmove.

Kada su trebali renovirati autobus, shvatili su da bi im spavaća sobu oduzela mnogo prostora, pa su zbog toga željeli da naprave natavnicu. Ionako oni ustaju dosta ranije od djece, pa im to nije nikakvo žrtvovanje.