Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

”Imala sa želju to da uradim” Svi u bolnici šokirani postupkom medicinske sestre: Odvela pacijenta u WC i skinula ga, pa… – Alternativa

Uvijek je u noćnim smjenama bilo svakakvih priča i događaja kakvih nismo navikli da se dešavaju u toku dana. Koliko je samo ljubavnih nevjerstava desilo se, a naročito kada su u pitanju doktori i medicinske sestre. Vjerujemo da i sami znate neke od tih slučajeva.

Naravno ne treba govoriti da su svi isti , zbog nekog slučaja, uvijek ima pojedinaca koji se razlikuju od drugih i kojima je čast i poštenje najbitnije. Ali, treba se osvrnuti na ove druge, koji pokazuju svoje nevjerstvo.

Uglavnom takve stvari se ne govore van zdravstvene ustanove u kojoj se to dešava, ali ova medicinska sestra nije jedna od tih, jer se za njenu priču saznalo i sada je svi ogovaraju. Sve se desilo prošle godine u Rumuniji, tačnije u Bukureštu, kada je ova medicinska sestra radila uCovid bolnici. Bolnica je bila prenatrpana pacijentima, a neki od njih su morali da spavaju i po hodnicima, jer više nije bilo slobodnih kreveta.

Anđela Radakoanu ima 37. godina i od svoje osamnaeste godine radi kao medicinska sestra. Ona je mogla da završi na disciplinskom postupku, jer su je kolege uhvatile kako radi bezobrazne stvari sa doktorom iza jednog paravana i to u hodniku. Ali, to nije ono najgore, tu je bio i jedam pacijent koji je bio svjestan i sve to morao da gleda.

Iako su svi saznali za njihovu aferu, doktor je nastavio normalno da obavlja svoj posao, a Anđela se postidjela pa uzela neplaćeni odmor i odmakla se od radnih kolega na neko vrijeme.