Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Imam 19. godina, a moj muž 62! Naša ljubav je beskrajna: Roditelji su išli na policiju kada su ga ugledali prvi put, ali sad su shvatili da je on moja srodna duša! – Alternativa

Zadnjih nekoliko godina ovo je postalo sasvim normalno i ne iznenadimo se kada vidimo par kod kojih je razlika u godinama zaista velika. Ali, koliko god nama to izgledalo čudno, oni se zaklinju u svoju ljubav i ubijeđeni su da ovako nešto mnogi nisu ni doživjeli.


Sada vam donosimo priču o Odri Šajan – Smajli Mun koja ima samo devetnaest godina, a u ljubavnoj vezi je sa 62- godišnjim Kevinom. Njihova romansa je počela sasvim slučajno, kada su se oni upoznali preko aplikacije Badoo i to 2020. godine.

Odri je najviše privuklo kod Kevina što je veteran vojne policije, a i ona je već nekoliko godina u vojnoj policiji i smatra da je sudbina učinila svoje. Prvo su nekoliko mjeseci dopisivali se svakodnevno, a onda su odlučili i da se upoznaju. Kada su se prvi put vidjeli bili su oduševljeni jedno s drugim i uzbuđeni što su se napokon upoznali.


Ona je otkrila kako je ptilikom prvog upoznavanja bila jako nervozna, ali imala je i ogromnu želju da ga upozna. Kevin je još na prvom sastanku pokazao koliko je dominantan, da ju je odmah uhvatio oko struka i počeo ljubiti. Prema njihovim riječima, to je bila ljubav na prvi pogled i nikada nisu tako nešto doživjeli.

Njihova veza idalje funkcioniše, dobro se slažu, a Ordi je svog izabranika upoznala i sa roditeljima. Prvo nisu odobravali njihovu vezu zbog prevelike razlike u godinama, ali kada su vidjeli kako se Kevin ponaša prema njihovoj kćerci i koliko je voli, pustili su ih.