Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

”Imam 42. godine i nisam vidjela golog muškarca!” Poljubila se samo 2 puta, a najveća želja joj je da ovo uradi.. – Alternativa

Mišel ima 42. godine, a tvrdi kako je imala priliku samo dva puta u životu da se poljubi sa nekim muškarcem. Nije nikada vidjela kako izgleda go muškarac, ali želja joj je i o tome stalno mašta da nekada ima intiman odnos sa nekim muškarcem. Nije joj se dešavalo ni da Novu godinu dočeka u zagrljaju neke muške osobe, ali nada se kako će se to sve promijeniti.

Nema partnera, ali po njenim riječima nikada nije odustala od toga, pa neće ni sada. Još uvijek nije izgubila nevinost, nije ni imala priliku da to uradi, ali smatra kako je sada došlo vrijeme da se nešto uradi po tom pitanju.

”Mnoge djevojke su izgubile nevinost još kad su išle u srednju školu, ali ja nisam bila jedna od njih, jer sam se fokusirala na učenje. Bila sam pravi štreber i nisam se uklapala u društvo. Poslije srednje mnogi su upisali fakultete i nastavili da se druže, ali ja nisam pronalazila sebe u takvom društvenom stilu, pa sam ostala kod kuće, ležala i gledala TV. Vikend bi provodila sa svojom mamom, i išle bismo u kino, dok bi drugi izlazili u diskoteke i uživali.”- rekla je Mišel.

”Otišla sam na samo nekoliko sastanaka sa muškarcima, ali nije bilo nikad više od razgovara. Dvojica su me uspjeli poljubiti samo na blic, ali najgore mi je što nikada nisam vidjela muškarca bez odjeće. Veika stvar za mene je što sam jednom uspjela da budem u vezi. Jednom sam izašla s tim dečkom i kada je krenuo da me poljubi ja sam samo povratila.” – ispričala je.

Mišel je otkrila kako ne planira da umre nevina, pa se nada kako će se to uskoro promijeniti.

Pogledajte video o tome: