Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Imam 53. godine i BOGINJA SAM VOĐENJA LJUBAVI: Volim muškarce mlađe 30 godina, kažu da sam BOŽIJI DAR! – Alternativa

Ulrika Jonson ima 53. godine i poznata je britanska voditeljica koja je nekoliko puta isticala kako nema problema sa samopouzdanjem, ali da često privlači veliku pažnju javnosti na sebe. Ona je istakla kako je boginja za vođenje ljubavi i da je niko ne može nadmašiti u tome.

Ona je oduvijek radila stvari koje je željela i kako je željela, a njen privatni život je jako buran. Udavala se do sada tri puta, rodila četvero djece i to sa četiri muškarca.

”Ima nekoliko faza starenja koje mi ne odgovaraju nikako i ne sviđaju mi se, tijelo je počelod a me boli, lice mi se malo opustilo, i nekih stvari ne mogu da se sjetim lako. Čak sam primjetila da mi nove tehnologije baš ne idu od ruke, ali pomirila sam se s tim. Zato sam odlučila da imam mlađeg ljubavnika koji će mi moći pomoći oko te nove tehnologije, dok muškarci mojih godina ili stariji više ne dolaze u obzir. ”- rekla je Ulrika.

”Svi znamo da muškarci i žene ne stare na isti način. Ženama je lako jer danas mogu da se podvrgnu estetskoj hirurgiji, dok su muškarci i prije bolje starili i izgledali su zgodnije kako su stariji. To je kod mene normalno, jer ja kad sam imala devetnaest godina, izlazila sam sa muškarcem koji je tada imao trideset. Možda sam htjela da budem zrelija, možda da budem s nekim ko je zreliji i iskusniji od mene, ali sad sam shvatila da mi odgovaraju mlađi muškarci.”

”Tokom karantina moja želja za mlađim muškarcem je postajala sve veća. To slobodno vrijeme mi je omogućilo više da maštam, a skoro sam imala i kratki flert sa muškarcem koji je trideset godina mlađi od mene. Jako mi je bilo uzbudljivo. ”- otkrila nam je Ulrika.