Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Influenserka se pohvalila da 800 000 EURA ZARADI ZA 48 SATI! Evo i kako.. – Alternativa

Corinna Kopf ima 25. godina, a radi kao influenserka. Jednom prilikom pohvalila se svom prijatelju Davidu Dobroku koji također se bavi istim poslom da uspije u roku od 48 sati da zaradi oko 800 000 eura. Mnogi su se pitali kako , čime se to ona bavi, jer je takva zarada ogromna i rijetko ko se može pohvatiti da približno novca ima.

Ona nije željela da otkriva sve pojedinosti, nego je samo rekla da joj je jedan video koji je objavila na svom profilu, i to na Onlyfansu donio ogromnu zaradu. Ova mlada djevojka može da se pohvali i velikim brojem pratilaca na drugih društvenim mrežama.

Naime, nju na instagramu prati oko 5,8 miliona ljudi što je ogromna brojka, a polako se širi i na sve ostale društvene mreže, jer želi da poveća svoju zaradu. Da bi udovoljila fanovima, odlučila je i da napravi profil na Onlyfansu, koji joj trenutno donosi i najveću zaradu.

Dodala je kako su fanovi prema njoj odlični, poneki joj ostavljaju dodatne napojnice od po 100 dolara, ali i da ima i onih koji su mnogo zahtjevni, pa od nje očekuju i traže da se snima provokativije, odnosno onako kako one ne želi. Kaže kako će ona uvijek da objavljuje ono što ona misli da treba, a ako se to njenim pratiocima ne dopada, slobodno mogu da je prestanu pratiti.

Jednom je objavila fotografiju , koja joj je na ovoj mreži donije čak 138 000 dlara, a do sada nikad nije htjela da otkriva kolika joj je mjesečna zarada.