Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

ISPLIVAO PRIVATNI ALBUM ANE BRNABIĆ! Čitav region komentariše: Ovo je zaista ona?? (FOTO) – Alternativa

Premijerka Ana Brnabić, često je gost u raznim televizijskim emisijama, a skoro je gostovala i kod Ognjena Amidžića kada je govorila o raznim temama, te otkrila neke zanimljive stvari iz svog privtanog života.

”Kad mi je sin jedne prilike rekao ‘Kako je došlo do toga da zamijeniš trubu sa hornom?’ , ja sam stala u njega i samo gledala. Zanijemila sam od njegovo pitanja. Ima samo tri godine, a već zna o svim muzičkim instrumentima sve. Mnogo je pametan, a kad je to rekao ne mogu sakriti oduševljenje koje je izazvao u meni. Kad smo kod kuće uvijek gledamo njegov omiljeni crtani i uživamo u vremenu koje provodimo zajedno.”- rekla je.

Istakla je kako nije previše stroga kada je u pitanju vaspitanje sina, kao što je Milica.

”Sa bratom i majkom sam u odličnim odnosima, stvarno nemamo nikakvih problema. Između brata i mene je razlika 15 mjeseci, pa smo još od djetinjstva bili jako bliski.”

Otkrila je da u politici ima još pripadnika LGBT populacije, ali da ne želi njihova imena otkrivati javno. Amidžić se našalio kako i on želi da uđe u političke vode, ali ona mu je odmah rekla da ne pokušava, jer je to težak i stresan posao. Brnabić je često bila na meti kritika zbog svog opredjeljenja, te mnogi smatraju kako joj nije mjesto u politici.

Šta vi mislite, da li podržavate rad premijerke ili ste ipak protiv nje?