Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ispovest žene: “Razvela sam se od muža kako bi živela sa LJUBAVNIKOM, ćerku dala u DOM ali preko jedne stvari NISAM mogla preći” !!! – Alternativa

Na današnjem vaktu brak se više en smatra svetom institucijom, a sve više sm svjednoci propalih brakova gdje su ostale razorene porodice i gdje djeca najviše ispaštaju. Danas nema problema koji partneri zajedno rješavaju, nego svako svoje probleme rješava a kada zapne samo se raziđu. A jedan od najčešćih razloga razvoda je preljuba.

Ona je imala sretan brak, ali nešto joj se desilo i našla je sebi ljubavnika zbog kojeg se razvela od muža. S mužem je zajedno imala kćerku koju je takođe napustila da bi otišla ljubavniku.

Kaže da im se brak nije zasnivao na ljubavi nego da su bili zajedno više iz neke navike. Ljepše se osjećala kada joj je muž bio na poslu nego kad je kod kuće. Tako malo po malo upoznala je muškarca u kojeg se zaljubila. I ostavila je muža i kćerku, ali najviše je boli što je on uzeo kćerku i odveo je u dom. Sada kaže da se osjeća kao najgora majka.