Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

ISPOVIJEST DOKTORKE Tatjane: Bila sam mrtva 3 dana i prošla kroz RAJ, ČISTILIŠTE I PAKAO! Porodica došla po tijelo poslije 72 sata i dočekalo ih veliko iznenađenje! – Alternativa

65-godišnja doktorica Tatjana Anisimova Bjelorus živi i radi u Ukrajini, te ističe kako je tri dana bila mrtva. Njena smrt je konstatovana u bolnici u Odesi, dok je bila na operacijonom stolu. Kada je prošlo 72 sata od smrti, po njeno tijelo je došla porodica, ali onda su dobili potpuno iznenađenje.

Ljekari su im rekli kako kod njih nema tijela od Tatjane, jer je ona preživjela. Članovi porodice bili su u šoku, nisu mogli da vjeruju nego su mislili da se s njima neko šali, obzirom da je tri dana bila mrtva.

Tatjanin suprug Večeslav , jedini je imao osjećaj da mu je supruga živa i da se vratila, govoreći kako je Bog velik. Ove se desilo 1991. godine, a Tatjana je odlučila tek sada da o tome govori. Otkril nam je kako se sjeća da je njena majka kukala na sav glas i govorila kako je moguće da se ovo desilo, jer je neko morao da se brine o djeci. Imala je karcinom na mozgu zbog čega je morala na operaciju, a tri dana poslije toga probudila se u mrtvačnici.

”Vidjela sam i raj i pakao, nalazila se na podnožju Božijeg predstolja, a onda je odjednom probudila se u svom tijelu, pri čemu je osjećala veliku bol i patnju. Kad sam se probudila vidjela sam ženu u bijelom, kako je gledala u mene i upirala prstom, a nije imala snage ni riječ da izusti.”

Tatjana je otkrila kako je gledala svoje mrtvo tijelo, stajala pored hirurga i pokušavala da ga dozove, ali da je on nije nikako čuo.

Pogledajte video o ovome: