Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

ISPOVIJEST SPREMAČICE POZNATOG SRPSKOG VODITELJA: Glumi nekog šmekera, nosi odijelo koje košta 6 mojih plata, a OVAKO se prema meni ponaša.. – Alternativa

Pedesetogodišnja M.K. skoro četiri godine je radila kao spremačica kod jednog od naših najpoznatijih voditelja. Nije željela odmah da nam prizna o kojem voditelju je riječ, ali kasnije je kroz priču i priznala. Svi u Srbiji znaju za ovog voditelja, a ona nam je sada priznala kako ova porodica živi, kakav odnos voditelj ima prema svojoj supruzi i djeci, te koliko novca troši na svoj fizički izgled.

Iako radi posao voditelja, on zarađuje mnogo više od ostalih. U kontaktu je sa raznim estradnim ličnostima sa naše javne scene, ali i druži se sa političarima. Zaposlenicima daje dobre plate, ali nikada nikome nije dao bakšiš.

”Kada sam tek počela da radim ovaj posao, voditelj se prema meni ponašao sasvim korektno, bio je uzdržan i nije mnogo razgovarao. Uvijek kada bih došla na posao, on je već bio spreman da krene na svoj, ali bi prvo meni dao neka uputstva šta taj dan treba da uradim. Radio je mnogo, rano bi izlazi iz kuće, a vraćao bi se baš kasno. Stanu mu je prelijepo uređen u nekom muškom stilu, ali mladalačkom. Tada je živio sam, jer je već neko vrijeme bio razveden, a dijete bi mu povremeno dolazilo i ostajalo jako kratko. Imala sam priliku da vidim kako nije u dobrim odnosia sa bivšom suprugom i da se često svađaju preko telefona.”- istakla je ona.

Dodala je i kako pokušava cijelo vrijeme da sa zaposlenicima ostvari kontakt kao da je on neki šmeker i šaljivdžija, ali tako se ponaša samo kad je raspoložen.

”Mnogo novca daje na raznu kozmetiku i odjeću. Smatra da mu je kompliment nko udijelio ako mu kaže da je ‘švaler’. A kad se po nekoliko sati zaključa u kupatilo, to je znak da ima ljubavni sastanak.”- dodala je.