Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ispovijest žene od 57. godina šokirala svijet: Zadovoljava mladiće: Zadovoljna sam poslom, dobro zaradim, a najdraži su mi oni od 13 do 15 godina, dobro plaćaju a ne znaju mnogo! – Alternativa

Ovom pričom ne želimo nikoga da uvrijedimo ili vrijeđamo, nego jednostavno da pokažemo našem narodu šta se sve dešava oko nas, te da neke stvari više nisu tabu tema, obzirom da je došao moderan način živjeljanja. Svako od nas ima pravo da izabere način da živi, onako kako njemu najviše odgovara.

Niko od nas ne treba da sudi drugome, ili da mu pametuje kako treba da se ponaša i šta da radi. Svi mi imamo pravo da izaberemo ono što mislimo da je najbolje za nas. Sada vam donosimo jednu interesantnu priču.

Naime, javila nam se učiteljica koja je željela da otkrije neke stvari, dok je njen identitet poznat samo redakciji. Ona ima 57. godina i već je mnogo godina prosvjetni radnik, tačnije radi kao učiteljica. Otkrila nam je kako pored svog posla , obavlja još jedan, odnosno zadovoljava muškarce razne životne dobi, ali da su joj daleko najdraži oni od 13 do 15 godina.

Ispričala nam je kako je sve počelo prije desetak godina, kada je jednog dana sjedila pored potoka u svom selu. Tada je došao jedan mladić do 15 godina i gledao je posebnim očima. Tada joj se javila želja da mu pokaže kako izgleda svijet odraslih i od tada je počela sa zadovoljavanjem mladića.

Obzriom da se radi o osobi sa naših prostora, priča je izazvala veliku pažnju javnosti i pokušava se saznati o kome se radi.