Zabava nam je uvijek dobro došla i nikada nećemo pogriješiti kada gledamo takve stvari na društvenim mrežama. Tako je pomislila i Tanja Savić koja je skoro na TikToku objavila duet koji pjeva sa kćerkom koleginice koju jako voli i poštuje Jane Todorović. Njeno ime je Kristina, a pokazala je svoj glas u pjesmi ”Pancir”.

Tanja je zapjevala svoj dio, dok dio pjesme koji pjeva Breskvica, sada je zapjevala Kristina. Tokom pjevanja niti jedna nije skidala osmijeh sa lica, a i svi koji su ih gledali na ovoj društvenoj mreži bili su oduševljeni njihovim izvođenjem.

Kristina Džulijet ima samo četrnaest godina, ali najviše voli da provodi vrijeme sa svojom majkom i da je šminka. Jana je već nekoliko puta pokazivala kako to radi njena kćerka. Osim toga, voli i da zapjeva, te svima pokaže talenat koji je naslijedila od svoje majke. Jana je jednom prilikom otkrila zanimljivu informaciju:

”Muž mi je skoro otkrio da je njegova pva ljubav bila neka žena iz Grčke koja se znala Kirstina, te je to razlog zašto je htio da se naša kćerka tako zove. Džulijet smo joj dali kao srednje ime, jer je rođena u Americi i željeli smo da joj to bude i umjetničko ime. To ime ima samo u dokumentima, a niko je ne zove tako.”

Jeste li vi imali priliku da čujete Janinu kćerku kako pjeva!? Da li smatrate da je naslijedila talenat od svoje majke!?