Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Istina izašla na vidjelo! Karleuša u zagrljaju drugog muškarca: ”Ne želi više da krijem, volim ga više od Duška!” – Alternativa

Nikada nismo imali priliku da čujemo Duška Tošića da je nešto rekao o svom privatnom životu, iako je godinama u centru pažnje. Poznati srpski fudbaler pokazao je koliko je dosljedan i kolik poštuje svoju suprugu i djecu, te ne želi javnosti da pokaže kako se živi u njihovom domu.

I Jelena je često pokušavala da ignoriše pitanja novinara kada je u pitanju njen privatni život, te otkrivala samo određene stvari. Čak ni sa suprugom ne objavljuje mnogo slika, da se često postavi pitanje da li su oni još uvijek u braku.

Međutim, Jelena sa vremena na vrijeme podijeli sliku i sa drugim muškarcem, a u pitanju je njen otac Dragan Karleuša, koji ima 73. godine. Ona ne pokazuje oca često javnosti, ne govori o njemu, ali su oduvijek bili u dobrim odnosima, i od oca je dobijala veliku podršku.

Kada je Jelena bila mala, njeni roditelji su se razveli. Ali, oni su dvije godine porveli pod istim krovom iako nisu bili u braku. Njen otac se ponovo oženio i u tom braku je dobio dva sina, koji su zovu Nikola i Ivan. Ni o njima pjevačica nije govorila previše, s ve dok se jednom nisu pojavili u društvu Duška Tošića.

Jelena je podijelila zajedničku fotografiju sa ocem, te otkrila da joj je jako bitno što je on idalje u njenom životu.