Milena Popović postala je poznata nakon udaje za srpskog političara Olivera Ivanovića koji je iz Kosovske Mitrovice, a oni su u brkau dobili sina Bogdana. Nakon smrti supruga, poznali su je u jednu televizijsku emisiju , gdje je ona otkrila škantne detalje iz svog života, te šta se dešava sa ostavinskom raspravom.

”Tako je, sada je u procesu ostavinski postupak. Sud u Leskovcu je zadužen za ovaj slučaj, i to se ne odnosi na stan u Kosovu. To smo Oliver i ja zajedno stekli i kupili, a sada njegova djeca iz prvog braka žele da uzmu taj stan..”- rekla je Milena.

”Nismo u dobrim odnosima s njima, sve je jako zategnuto. Kada je bio Bogdanu rođendan nisu nas ni pozvali kako bi djetetu čestittali rođendan, što nas je jako potreslo, a naročito Olivera. Napravili su nam problem sada , jer žele da nam uzmu stan i da on uđe u ostavinsku raspravu, iako smo mi sami uzeli taj stan tokom njegovog života. Ali katastau u Prištini nema uvid za to.

Željeli smo s njima da postignemo neki kompromis, pa smo im ponudili stan u Beogradu koji je trebao Bogdan da naslijedi, kako ne bi dirali ovo što ionako nemaju pravo.”- dodala je ona.

Šta vi mislite o ovom slučaju? Smatrate li da je uredu ovako da se ponašaju porodice poslije smrti voljene osobe?