Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

ISTJERUJU JE NA ULICU! Udovica Olivera Ivanovića tvrdi da njegova djeca iz prvog braka hoće da otmu stan njenom sinu Bogdanu! IZNIJELA ŠOKANTNE DETALJE! – Alternativa

Milena Popović postala je poznata nakon udaje za srpskog političara Olivera Ivanovića koji je iz Kosovske Mitrovice, a oni su u brkau dobili sina Bogdana. Nakon smrti supruga, poznali su je u jednu televizijsku emisiju , gdje je ona otkrila škantne detalje iz svog života, te šta se dešava sa ostavinskom raspravom.

”Tako je, sada je u procesu ostavinski postupak. Sud u Leskovcu je zadužen za ovaj slučaj, i to se ne odnosi na stan u Kosovu. To smo Oliver i ja zajedno stekli i kupili, a sada njegova djeca iz prvog braka žele da uzmu taj stan..”- rekla je Milena.

”Nismo u dobrim odnosima s njima, sve je jako zategnuto. Kada je bio Bogdanu rođendan nisu nas ni pozvali kako bi djetetu čestittali rođendan, što nas je jako potreslo, a naročito Olivera. Napravili su nam problem sada , jer žele da nam uzmu stan i da on uđe u ostavinsku raspravu, iako smo mi sami uzeli taj stan tokom njegovog života. Ali katastau u Prištini nema uvid za to.

Željeli smo s njima da postignemo neki kompromis, pa smo im ponudili stan u Beogradu koji je trebao Bogdan da naslijedi, kako ne bi dirali ovo što ionako nemaju pravo.”- dodala je ona.

Šta vi mislite o ovom slučaju? Smatrate li da je uredu ovako da se ponašaju porodice poslije smrti voljene osobe?