Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Iz doma Snežane Đurišić čuj se jezivi zvuci: Svi u velikom strahu, nadaju se da nije ono najgore.. – Alternativa

Komšije koje žive u blizini doma pjevačice Snežane Đurišić, istakli su da prije desetak dana bili su u nedoumici da li da pozovu policiju, jer su u toku noći začuli neke jezive zvukove iz pjevačicog doma. Kako su otkrili, bili su zabrinuti da se nije nešto desilo Snežani, samo da nije ono najgore.

”Već godinama smo komšije Snežani Đurišić. Tu smo zajedno i družimo se od kako je došla u ovu ulici. Pazimo se da smo postali kao rođaci, a ne neki stranci. Ako se nešto desi normalno je da smo mi prvi tu i pomognemo jedni drugima.”- rekao je jedan od komšija.

”Snežana je svima draga, pa smo se zbot toga najviše i uplašili, a i znamo da ona stane sama kada Vanja nije tu. Ma htjeli smo da pozovemo policiju, pa neka oni provjere šta se dešava, jer smo se jako uplašili kada smo jezive zvuke čuli iz njene kuće. Kasnije smo shvatili da to ne dolazi iz njene kuće, nego druge koja se nalazi pored njene. Te ljude još uvijek ne poznajemo, tek su se doselili u kuću, pa nismo imali pravo da se miješamo.

Kada smo shvatili da je moguće da se dešava nasilje u porodici, željeli smo ponovo da se obratimo policiji, ali ubrzo je sve utihnulo. Nama je najbitnije da se ništa ne dešava kod Sneže i da nam je ona dobro.” – ispričao je komšija.

Snežana je započela sa muzičkom karijerom kada je imala samo deset godina, a primjetili smo je na takmičenju amatera. Ubrzo je snimila i svoj prvi singl, te od tada počinju njena gostovanja i nastupi, da bi danas postala velika muzička ikona.