Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

IZBACILA GRUDI, SRAMOTI SVOJE UNUKE- Neda se skinula i pokazala tijelo u sedmoj deceniji! – Alternativa

Već godinama njen izgled je glavna tema svih medija, a zadnjih nekoliko mjeseci je ponovo postal vodeća tema svih. Možete i da predpostavite o kome se radi, a to je naša pjevačica Neda Ukraden, koja je već dugo godina na javnoj sceni, te svoju karijeru podigla na visoki nivo.

Bez obzira da li se ona svidjela ljudima ili ne, da li podržavaju njen rad ili ne, Neda je neko ko je uspio u svom poslu, a to nam pokazuje i njene pjesme, kao i mnogobrojni hitovi koje ima iza sebe. Sama je gradila svoju karijeru i u tome je uspjela.

Neda je odmor provela sa svojom porodicom u Hrvatskoj, ali je ujedno iskoristila priliku da i pokaže svojoj publici kakvo ima tijelo i da se ne stidi svojih godina. Želi da iskoristi lijepo vrijeme, a samim tim i odlične pogodnosti za slikanje.

Mnogi kažu kako je pretjerala sa objavljivanjem ovakvih fotografija i da to ne pristaje njenim godinama. Govore kako nije uredu da svoje tijelo, zbog opuštenosti išića, strija i celulita pokazuje publici, iako moramo priznati da Neda izgleda odlično za svoje godine. Čak je objavila sliku i sa svojim unučićima.

Šta vi mislite o ovome? Smatrate li da je Neda pogriješila što je objavila ovakve fotografije ili ipak ima pravo da radi što poželi!?