Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

”IZGLEDA KAO ANĐEO!” Frizer OFARBAO i NAŠMINKAO svoju baku! (VIDEO) – Alternativa

Došlo je vrijeme da se malo opustimo od teških tema i posvetimo nečemu lijepom i interesantnom. Obzirom da nam se ljeto bliži kraju, a jesen je sve bliže, a onda uskoro i zime, nećemo imati prilike više toliko da se opuštamo i uživamo u lijepom vremenu.

Vrijeme će nam biti da poslije godišnjih odmora vratimo se u stvarnost, pa nakon nekoliko dana pauze ponovo se vidimo sa radnim kolegama i nastavimo tamo gdje smo stali. Svima je teško to da urade, ali danas je težak život i trebamo toga biti svjesni. Kada dođemo u situaciju da izgubimo voljenu osobu, onda shvatimo koliko smo vremena bili posvećeni nekim drugim stvarima koje su beznačajne , u odnosu na porodicu.

Danas ćemo vam predstaviti jednu interesantnu priču o jednom srpskom influenseru, a koji je po zanimanju frizer. On je odlučio da napravi neviđenu transformaciju svoje bake Miloratke. Kada joj je to predložio, baka je odbijala i nije željela, ali na kraju je ipak pristala kako bi obradovala svog unuka.

On je želio da ponovo vidi osmijeh na bakinom licu, a naravno da svaku ženu obraduje isto, nova frizura ili šoping! Kada je sredio svoju baku i njenu sliku okačio po društvenim mrežama, svi su bili u šok, jer je pokazao ogromnu transformaciju, ali i koliko je vješt u svom poslu. I baka je zaista bila sretna i na njenm licu se vidjelo zadovoljstvo.

Na usne joj je stavio bezvremenski crveni ruž, koji je uz savršenu odjevnu kombinaciju odlično se uklopio u statak šminke. Pogledajte i sami i recite nam svoje mišljenje.