O ovoj baki svi pišu i pričaju, a nije nikakvo čudo, jer ćete i vi sami to uraditi kada vidite kako ona izgleda. Ona živi u Australiji, tačnije u mjestu Melbourne, a njeno ime je Lesie Maxwell. Kako smo saznali ova baka se godinama bavi treningom, postala je opsjednuta svojim fizičkim izgledom, a osim što svakodnevno odlazi u teretanu, ona je počela raditi i fitnes vježbe.

Za medije je otkrila da najviše vremena provodi sa svojom unukom koja ima 19. godina, sa njom ide na treninge, a želi još dok je mlada da joj usadi sve zdrave navike u životu.

Jako joj je bitno da se vodi računa o zdravoj prehrani, ali i da se dovoljno vrši fizička aktivnost. Ona je odličan pokazatelj da je u životu sve moguće, samo je bitno da imamo veliku volju i želju za tim. Iako ima 64. godine, izgleda mnogo bolje od drugih mladih djevojaka.

Lesie je rekla kako svaka osoba mora da vodi računa o prehrani, jer tako čuvamo svoje zdravlje i organizam. Dok ide u teretanu sa unukom, dešava joj se da prilaze razni muškarci, pa čak i tinejdžeri , jer niko ne može zamisliti dda ona ima toliko godine a izgleda mladoliko.

Jeste li imali priliku nekada da vidite da ovako izgleda savršeno za svoje godine? Šta mislite da li je uredu da Lesie ovoliko trenira u ulaže u svoje tijelo!