Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ja bogata, a on vozi juga – OVA beograđanka raskinula sa momkom jer nisu ista klasa, a kasnije GORKO zažalila – Alternativa

U životu je imala sve, sve što je poželila to je i dobijala, nije bilo nešto što je ona mogla zamisliti a da joj se to nije ostvarilo. U to vrijeme je imala 24 godine i bila je u vezi sa jednim momkom koji nije bio isti stalež kao ona, bio je ispod nje.

Vozio je loše auto, ali bio je naočit i izuzetno inteligentat momak. Čak se usudimo reći da je bio među boljim studentima medicine u BG.

Ona je njega voljela i to se moglo vidjeti, ali na nju je bio prevelik pritisak od njenih prijatelja jer je on iz niže staleži. Svi su je ismijavali zbog njea i to je na nju uticalo.

Njeni prijatelji su ga zvali Yugoboy jer je voio Yuga, a nju je bilo stid izlaziti sa njim u grad u takvom autu. Sav taj pritisak jena kraju prelomio da ga ona ostavi, čak muje i rekla da je to zato što je niža klasa od nje. On je čak pokušao da je ubjedi da ne prekidaju jer je odličan student i da će nakon fakulteta naći dobar posao i obezbjediti joj sv ešto poželi, ali ona se oglušila na to.

Taj isti momak je sada jedan od najrespektabilnijih doktora u Srbiji, oženjen je i ima prelijepu djecu a ta njegova bivša cura je ostala jedno razmaženo derište koje živi od roditeljevih para.