Jovana Jeremić ponovo je odlučila da šokira sv svojim izjavama, obzirom da je nekoliko dana nije bilo nigdje. Naime, tokom gostovanja u jednoj emisiji, otkrila je kako izgleda njen ljubavni život, šta je sve proživjela, ali i da će kćerku naučiti kako da se ponaša prema muškarcima i kako trebaju da je tretiraju.

Svi su se iznenadili kada su saznali da je njen novi dečko Nenad Stanković, da bi se samo nekoliko dana kasnije proširila vijest da su prekinuli ljubavnu vezu. Međutim, Jovana se odmah oglasila i demantovala tu vijest.

”Nismo prekinuli našu vezu, a vremenom će svi shvatiti da je naša ljubav jaka i da ćemo zahvaljujući njoj opstati. Nisam neko ko će u vezi da vara, jer znam jako dobro šta hoću i šta mi je bitno. Normlano je da u svakoj vezi u nekom trenutku dođe do razilaženja mišljenja, ali to je normalno i mi sada odlično funkcionišemo. Nemam vremena za bezvezne veze, ako može da isprati moj tempo, odlično, onda će ostati uz mene.

Voli da se u intimnim odnosima osjetim ženstveno i da sam podređena. Muškarci su tu da pokažu svoju dominaciju.

Volim živjeti na visokoj nozi i materijalne stvari su mi jako bitne, baš kao i emocije. Teško je muškarcima da dođu do mog srca, ali kada me osvoje, onda je to to.”- rekla je Jovana.