Kada se pomene njeno ime, svi znaju da je jedna od najpoznatijih voditeljki u našemregionu. Jovana je svoju popularnost je stekla kada se udala za poznatog pjevača Željka Joksimovića i to joj je bila odskočna daska u njenoj karijeri.

Jovana sada radi na televiziji K1 koja je u vlasništvu njenog Željka, a njena emisija se zove „Uranak“ a poslednjih 10 godina je bila voditeljica na PRVA TV, vodila je jutarnji program koji je imao veliku gledanost.

Jovana i Željko u braku su 10 godina a rezultat njhovog braka je sin Kosta i kćerke Ana i Srna. Ali svi su upoznati da Željko iz prvog braka ima kćerku Minu, ali ona nije sa njima već sa majkom.

Mnogo se spekulisalo o njihovoj vezi, ali i lažnih vesti, a Jovana je sada odlučila da prekine medijsku hajku, a u jednom gostovanju je progovorila i o vezi.

Jovana je izjavila da ona i Mina nisu prijateljice, niti Jovana može da joj bude majka jer Mina već ima svoju majku, ali je uvijek tu da joj pomogne i uvijek može da računa na nju.

jovana je izjavila da je i Mina član njihove porodice i da ima svog tatu i mamu, ali da uvijek može da računa i na njih.