Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ja ne kuham, ne perem i ne peglam veš .. BUDE MI ŽAO SRPSKIH DOMAĆICA. Jovana Jeremić je šokirala cijelu javnost OVOM IZJAVOM – Alternativa

Posljednjih dana u žiži javnosti se vrti ime Jovane Jeremić koja trenutno boravi u svom domu sa suprugom Vojislavom Miloševićem i svojom kćerkom Leom. A Jovana je inače poznata po oštrom jeziku ali i svojim da nazovemo glupim izjavama koje bi se mogle pretvoriti i u knjigu.

Ali ova zadnja izjava je kao višnja na šlag gdje je govorila o kućnim poslovima koji nisu za nju.

“Ja niti volim da kuham, a veš ne perem i ne peglam. To jednostavno nije za mene. Čitav svoj život sam težila da budem poslovna žena i sav moj svijet se vrti oko biznisa. Jednostavno nemam niti želim da posvetim svoje vrijeme kućanskim poslovima. Moja porodica je svjesna toga da ja jednostavno nisam za takve stvari. Ja sam se školovala da bi bila biznismenka a ne neka tamo nepismena domaćica. Ne želim da gubim svoje dragocjeno vrijeme i radim kućne poslove, to samo nesposobne i žene rade.” – izjavila je Jovana.

Mnoge žene su se našle uvrijeđene nakon njene izjave, jer se zna da kućni poslovi nisu nimalo laki, te da se moramo mnogo žrtvovati i oko odgajanja djece i rada po kući.

”Sebi sam priuštila stan i moje stambeno pitanje je riješeno. Valja poslije ovoliko godina rada i truda imam pravo na to. Ja sam samostalna žena, nikad ništa nisam dobila od roditelja ili od partnera. Sve što imam mogu da zahvalim kćerki Lei, jer sve radim zbog nje.”