Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ja sam prava pravoslavka: ”Na Đurđevdan se udala, na Vidovdan izgubila nevinost! Čak se i razvela na dan Velikog posta!” – Alternativa

Jedna od najpopularnijih voditeljica na našim prostorima svakako je Jovana Jeremić, koja često svojim izjavama dospijeva u žižu javnosti. Ona je najveću popularnost stekla nakon što je počela da vodi jutarnji program na nacionalnoj televiziji Pink.

Za mnoge je žena koja nema dlake na jeziku, a osim toga poznata je i po atraktivnom ponašanju i odjevnim kombinacijama koje ne mogu ostati ne zapažene. Često je zbog toga bila na metama komentara, kako pozitivnih tako i negativnih.

Vjerovatno ste imali priliku da vidite prije nekoliko dana da je došlo do razvoda braka, a sama Jovana je otkrila da je tako moralo biti, jer se više nije vidjella u braku sa svojim suprugom i ljubav je polako prestala da postoji. Tokom gostovanja u jednoj emisiji otkrila je da je ona zaista prava pravoslavka, jer su svi važniji događaji povezani sa velikim datumima.

Tako se razvela na prvi dan Velikog posta, ročište za razvod je zakazano na prvi dan Uskršnjeg posta, nevinost je izgubila kada je bio Vidovdan, dok je rođena na dan Svete Petke.

Što se tiče ljudi koji nju prate, uglavnom se dijele na one koji je zaista vole i podržavaju u njenom poslu, kao i na one koji je ne vole.