Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

”Ja sam velika pravoslavka! Nevinost izgubila na Vidovdan, a udala se na Đurđevdan!” Evo šta mi se još desilo na velike praznike.. – Alternativa

Jovana Jeremić popularna voditeljica, nakon razvoda baka od Vojislava Miloševića, ponovo se nalazi na samom početku i uživa u emotivnom planu. Prije nekoliko dana ona se i zvanično razvela, a nakon toga odlučila je dati i intervju kako bi otkrila sve zanimljive informacije iz svog života.

Ona je nekoliko put naglasila da je velika pravoslavka, jer je sve bitne događaje uradila na velike praznike. Njena izjava je izazvala veliku reakciju javnosti, a vjerovatno da je znala da će tako biti ne bi ništa ni govorila.

” Sudija je zakazao da se prvo ročište desi na dan Uskršnog posta, ne znam da li je to slučajnost ili veća sila, ali jednostavno šta god mi se bito u životu dešava, desi se na velike praznike. Fakultet sam završila na dan Svete Vrače, na Đurđevdan se udala, a uoči dana Svete Petke sam rođena. Ali, to nije sve na Vidovdan sam izgubila nevinost, dok je razvod braka desio se na dan velikog posta.

Ne mogu ni da zamislim šta me čeka za Vaskrs. Iako bih voljela da mi se tada desi velika i prava ljubav. Svoj razvod ne smatram porazom, nego pobjedom, jer sam uspjela da se oslobodim onoga što me gušilo i nije dozvoljavalo da budem ja. Oduvijek sam živjela od ljubavi, a kada sam shvatila da se emocije gase, otvoreno sam o tome porazgovarala sa Vojom.

Sada sam ostvarena žena, a želim ostatak svog života da uživam. Za mene su vanbračne zajednice, sviđaju mi se i ne bih se bunila kada bih sljedeći put tako živjela sa partnerom.”- ispričala je Jovana.