Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Jana je NAJPLAĆENIJA ljubavnica na svetu! Njene USLUGE princ joj plaća 4.500 evra po satu! EVO šta mora da radi, ma fuj…(FOTO) – Alternativa

Na Balkanu se riječ starleta pojavila prije 15-ak godina, kada se Stanija Dobrojević pojavila u prvom realityju “Farma”. Stanija je titulu preuzela iz SAD-a, gdje je već nekoliko puta bila na odmoru. Tijekom dotjerivanja ove djevojke se šepure, lica su im lijepa, ali ako nisu našminkane, jedino se tako vidi kako izgledaju.

Nakon nje, na teren su krenule prave male “polu” starlete. Atina Ferari, Tijana Ajfon neke su od starleta koje su, nažalost, postale novi (pogrešni) idoli tinejdžerica. Ovakav tip djevojaka popularan je na Zapadu od sredine 1980-ih.

Tada nismo znali što znači pojam plastične kirurgije, a mislili smo da Pamela Anderson izgleda doista savršeno zbog genetske predispozicije. Danas je dovoljno otvoriti Instagram, najpopularniju društvenu mrežu na svijetu, i vidjet ćemo da ima mnogo ovakvih djevojaka koje nauštrb reklama zarađuju veliki novac na ljepoti svog tijela, ali ima i onih koji sve daju bogatima ili da se bave Najstarijim zanatom na svijetu.

Ukrajinska ljepotica Jana Ofreyeva ima 130.000 pratitelja na Instagramu, a njezinu ljepotu možete vidjeti na slikama, neprestano se hvale preskupim darovima i luksuznim lokacijama. Stranac iz Dubaija kupio joj je skupi poklon. Veliki prsten skup kao stan u centru Kijeva za nju je sasvim normalan, a svi shvatimo kada kaže da ima skoro 5000 eura na sat da se druži s njim…