Slučajevi da se mlade djevojke odluče udati za imućne muškarce nisu baš rijetki . Čak i ako su ti muškarci mnogo stariji od njih , one se udaju , jer im je cilj da uživaju u njegovoj imovini kao i sredstvima kojim raspolaže . U današnjem članku ćemo pisati o jednj takvoj djevojci . Međutim u Janinom slučaju se ne radi o bilo kakvom imućnom muškarc , već je riječ ni više ni manje , nego o pvom čovjeku koji radi za Saudijskog princa.

Jana je porijeklom iz Ukrajine , a za njenu životnu priču saznalo se tek prije nekoliko godina. Jana je nedavno proslavila svoj 25.rođendan , a za pklon od svog supruga je dobila najnoviji Mercedesov AMG model automobila. Jana ptiče iz imućne porodice , upisala je medicinski fakultet , a onda joj je život krenuo u smjeru koji nije mogla ni sanjati . Otišla je na pztovanje u Dubai sa svojim prijateljima , gde je trebala rovesti nekoliko dana i vratiti se , međutim Jana je tamo upoznala muškarca u kojeg se zaljubila.

Nekoliko večeri zaredom , on je nju i njenu prijateljicu vodio u najluksuznije lokacije u Dubaiu , a kada su trebale da se vrate kući , on im je ponudio kartu za Saudijsku Arabiju da ih ugosti u svojoj kući . Bez razmišljanja su pristale , i provele nekoliko najljepših dana u svom životu . Vila u kojoj su bile je bila nedaleko od Perzijskog zaljeva , opremljena najluksuznijim stvarima na svijetu.Janina prijateljica se brzo vratila u Ukrajinu , ali je Jana ostala , jer su ostvarili prisniju vezu . Ubrzo je Janinim roditeljima stigla vijest da Jana ostaje u Saudijskoj Arabiji te da se udaje za čovjeka koji je veoma blizak princu Saudijske Arabije.