Jana Todorović jedna je od najtraženijih i najplaćenijih pjevačica na našim prostorima koja je proslavila se sa mnoštvom pjesama, koje su sada veliki hitovi. Publika jedva čeka njene nastupe, a u posljednje vrijeme sve više je viđamo i na privatnim zabavama.

Nikada nije željela previše da govori o svom privatnom životu, kako ne bi ugrožavala svoju porodicu, jer je željela da ih drži daleko od skandala, ali i da svojoj kćerci omogući normalno djetinjstvo.

Tokom gostovnja u emisiji ”Pečat na vrijeme” ona nam je otkrila neke zanimljive detalje iz svog privatnog života, o kojima nikad ne bi ni nagađali. Ali, dotakla se i teme o Šabanu Šauliću, te kako je saznala i osjećala se kada je saznao da je umro, obzirom da su oni imali često zajedničke nastupe.

”Sjećam se da sam vozila, kada mi je zazvonio telefon. Bio je to neki novinar i saopštio mi kako je Šaban ubijen i da bi volio neki moj komentar na to. Počela sam vrištati, morala sam stati sa strane i zaustaviti auto, kako bi se smirila i došla sebi. Osjećala sam se očajna, kao da sam izgubila nekog svog najbližeg.

Jednom kad smo zajedno imali nastup, gazda nas je oboje pozvao za svoj sto i tražio da mu pjevamo pjesmu ”Milicu Stojan volio”. Dok je Šaban pjevao, gazda je uzeo svoju kćerku koja je imala sedamnaest godina i počeo tući pred nama. Na kraju je došla policija i odvela ga. ”- ispričala je Jana.